torstai 7. toukokuuta 2015

Ennakko: Tilastoa uusiksi laittamaan

Voitollisen VPS-ottelun jälkeen KTP:n kausi jatkuu vierasottelulla IFK Mariehamnia vastaan. Liigassa kolmantena oleva IFK Mariehamn on aloittanut kautensa ilman tappioita. Viidestä ottelustaan IFK on kerännyt kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. KTP:n vastaava saldo on voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota.

KTP:n edeltäjä FC KooTeePee vieraili Ahvenanmaalla kausien 2005-2008 aikana neljä kertaa. Tuloksellisesti jokainen vierailu veti vesiperän, sillä saldona oli neljä tappiota. Nyt voiton makuun päässyt KTP haluaa oikoa vanhaa tilastoa ottamalla ensimmäisen kotkalaisjoukkueen voiton saarelta.

Helppoa voiton ottaminen ei tule olemaan nytkään, sillä KTP joutuu lähtemään koitokseen hieman siipirikkoisena. Varmuudella kotkalaismiehistöstä ovat sivussa VPS-ottelussa kolhuja kokeneet Sasha Anttilainen ja Tamas Gruborovics. Mistään vakavista loukkaantumisista ei ole kyse. Sivussa ovat myös Aleksi Tarvonen sekä Topi Pasi.

Ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin. KTP tiedotti eilen tehneensä loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Marcus Heimosen kanssa. 21-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut urallaan 18 liigaottelua FC Hongan riveissä. Heimonen on KTP:n käytettävissä perjantai-iltaisessa ottelussa IFK:ta vastaan.

IFK Mariehamn-KTP perjantaina 8.5. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla.

Ankkurin toimitus