keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Ennakko: Loukkaantumisten runtelema KTP matkaa Interin vieraaksi

KTP kohtaa jalkapalloliigan seitsemännessä ottelussaan kovin satsauksin kauteen lähteneen FC Interin. Kotkalaisjoukkue koki Maarianhaminassa 1-2-tappion, eikä loukkaantumisiltakaan vältytty. Joukkueen tärkeimpien pelaajien joukosta ovat poissa Shane McFaul ja Samuli Kaivonurmi

Lisäksi poissa on Joel Mero, joka menee jatkotutkimuksiin vammastaan. Mero oli mukana Maarianhaminassa, mutta otteluun valmistavissa harjoituksissa hän tunsi uudelleen kipua, ja siten seurasi ottelun siviilit päällä vaihtopenkiltä.

Sivussa on myös vielä vajaan kuukauden päivät mykoplasmaansa paranteleva Aleksi Tarvonen.
Maarianhaminan ottelun sivuun jättäneen Sasha Anttilaisen pelikunto on vielä hämärän peitossa. Sitä vastoin KTP saa sairastuvalta kokoonpanoonsa takaisin Tamas Gruborovicsin.

Jos KTP:n ongelmana on loukkaantumiset, eivät turkulaisetkaan pääse otteluun parhaalla miehistöllään. Liigan maalipörssiä johtava Vahid Hambo loukkasi reitensä Interin maanantaisessa kotiottelussa Jaroa vastaan. Lisäksi sivussa on akuutista sydänlihastulehduksesta toipuva Kaan Kairinen, joka lyyhistyi kentän pintaan maanantaisessa ottelussa. Liigan parhaimpiin syöttäjiin ja erikoistilanteiden antajiin lukeutuva Mika Ojala sai iskun sääreensä, mutta pystynee pelaamaan Interin vahvuudessa.

Torstaisessa ottelussa ei voi olla näkymättä se, että kamppailu on Interille kolmas kuuden päivän sisällä. KTP:kin on pelannut kaksi vierasottelua kuuden päivän sisällä. Molemmat joukkueet päättävät peliviikkonsa sunnuntaina pelattaviin otteluihin.

Päivitys 14.5. klo 9.43:
KTP:n keskikentän pelintekijä Josh Mulvany ei pysty pelaamaan Inter-ottelussa vastoin aiemmin virheellistä tietoa.

Ankkurin toimitus