sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Varapuheenjohtaja jättää KTP:n hallituksen


FC KTP ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Joel Björkqvist tiedotti tänään sunnuntaina omassa blogissaan (joel-blogi.blogspot.fi), että hän jättää luottamustehtävänsä kuluvan kauden päätteeksi. Uutista voitaneen pitää sikäli yllättävänä, että Björkqvist muistetaan useammalta vuodelta FC KooTeePeen ry:n puheenjohtajana sekä yhtenä näkyvimmistä seura-aktiiveista.

Björkqvist kirjoittaa, että "Liian monta amatöörimäistä "gatea" tuli myös tähän loppuun, joita en henkilökohtaisesti pystynyt allekirjoittamaan". Tällä hän viitannee muun muassa KTP:n vaakunauudistukseen, minkä seurajohto yhdessä brändiryhmänsä kanssa hoiti varsin ala-arvoisesti. Brändiuudistuksista tiedottaminen ja vaivihkainen logon vaihtaminen ei toteutunut kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti. Uskon, että se oli omiaan ärsyttämään perinteitä arvostavaa Björkqvistiä.

Persoonana Björkqvist on henkilö, joka taatusti jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. On kuitenkin sanottava, että hänen lähtönsä myötä jää seuraan tyhjiö. Björkqvist on uskaltanut puuttua kipeisiinkin aiheisiin omassa blogissaan. Se on varmasti närästänyt välillä jopa oman seuran väkeä, mutta teksteillään hän on parantanut tiedotusta, mikä onkin ollut yksi KTP:n Akilleen kantapäistä. Löytyisikö nykyhallituksesta tai sen ulkopuolelta yhtä uskaliasta toimijaa?

Kimmo Muttilainen