perjantai 24. heinäkuuta 2015

Ennakko: Tauon jälkeen tositoimiin sarjakärjen vieraaksi

KTP:n kausi jatkuu launtaina vierasottelulla Helsingin Jalkapalloklubia vastaan. KTP on päässyt valmistautumaan huolella otteluunsa, kun taas HJK:n on pitänyt kiireisenä euro-ottelut.

Kotkalaisten kolmen tappiottoman ottelun putki pamahti poikki edellisessä liigakoitoksessa Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan, kun pohjanmaalaiset voittivat viime hetkellä syntyneellä maalilla 1-0. HJK on pelannut neljä edellistä liigakoitostaan ilman täyttä pistepottia, mutta voittojen makuun helsinkiläisjoukkue on päässyt Mestarien liigan karsinnoissa Ventspilsiä vastaan.

KTP ja HJK ovat kohdanneet tämän kauden liigassa kerran aikaisemmin. Tuolloin HJK vei ottelun nimiinsä vain kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa syntyneellä täysosumalla. Tuossa ottelussa ei KTP:lle kirjattu kuin parisen laukausta, mutta joukkueen taisteluilme oli ihailtavalla tasolla. Nyt samanlaista henkeä kaivattaisiin lauantaisessa mittelössä, mikäli tuliaisiksi Kotkaan halutaan muutakin kuin kokemusta.

HJK-ottelun jälkeen KTP pääsee jälleen valmistautumaan huolella tuikitärkeään otteluunsa Vaasan Palloseuraa vastaan. VPS saapuu Kotkaan maanantaina 3. elokuuta, joten joukkue päässee nauttimaan Meripäivien tarjonnasta HJK-kamppailun jälkeen. Mikä olisikaan parempi tapa siirtyä vapaapäivien viettoon kuin voitollisen ottelun jälkeen?

Ankkurin toimitus

HJK-KTP. Lauantaina 25.7. kello 16 Töölön jalkapallostadionilla.