tiistai 26. tammikuuta 2016

KTP ja Kobrien piste-ero hupeni

KTP-Basket taisteli viime viikolla kaksi voittoa kolmesta ottelustaan. Voittojen arvoa nostaa se, että kotkalaisjoukkue kykeni koviin tuloksiin ilman loukkaantunutta Sefton Barrettia. Karhuvuoren urheilutalon käytävillä huhutaan kanadalaisen loukanneen jälleen jalkansa, ja tällä kertaa jopa niin pahasti, että koko loppukausi - ja pahimmassa tapauksessa ura olisi paketissa.

Barrett menee tiistaina tutkimuksiin, jossa selviää tarkemmin vamman laatu ja vakavuus. KTP:n kannalta toivottavaa kuitenkin on, ettei kyseessä olisi mitään vakavaa ja että taitava laituri nähtäisiin vielä parketeilla.

KTP:n ja Lapuan Kobrien piste-ero kaventui kahteen pisteeseen. Kobrat nappasi kaikkien yllätykseksi Salon Vilppaan 15 pisteellä ja siten KTP ei pystynyt nousemaan pisteissä tasoihin lapualaisten kanssa.

Alkaneella viikolla KTP:n ainoa ottelu on Loimaan Bisonsia vastaan. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset kirjattiin biisonilaumalle 10 ja 11 pisteen eroilla. Bisons kuuluu sarjan parhaimmistoon, joten voiton nappaaminen on enemmän kuin kiven alla. Onneksi urheilussa on kaikki kuitenkin mahdollista.

Toivoa sopii, että KTP saisi Bisons-otteluun mukaan Barrettin, vaikka ilman häntäkin joukkue kykeni voittoihin. Nyt vastus on kuitenkin montaa astetta kovempaa luokkaa kuin Nokia ja Seagulls.

Ankkurin toimitus

KTP-Bisons perjantaina 29.1. kello 18.30 Karhvuoren urheilutalossa.