tiistai 8. syyskuuta 2015

Päävalmentajan mietteet jäljellä olevista otteluista

KTP:n kautta on jäljellä enää vain kahdeksan ottelua. Näistä otteluista peräti viisi pelataan kotiyleisön siivittämänä Arto Tolsa -areenalla. Joukkueessa on tällä hetkellä vahva usko hyvään loppukauteen ja sijoitukseen.

Ohessa KTP:n päävalmentaja Sami Ristilän mietteet jäljellä olevista liigaotteluista.

To 10.09. FC Lahti – KTP
-Olemme pelanneet tasaisia otteluita Lahtea vastaan. Lahti on vahva kotonaan ja vahvistavat puolustusta Jani Tanskalla, mutta Henri Toivomäen menettäminen sairastuvalla on iso menetys. Haluamme pysyä pisteiden syrjässä kiinni jatkossakin. Ennen taukoa meillä oli vahva jakso päällä ja haluamme jatkaa siitä, mihin jäimme.

Ma 14.09. KTP – RoPS
-Edellinen otelu RoPSia vastaan Kotkassa oli vauhdikas ja meidän pitää olla nyt hereillä rovaniemeläisten suoraviivaisuuden kanssa. Eero Markkanen on mielenkiintoinen pelaaja ja joukkue haluaa taatusti pysyä mitalien syrjässä kiinni. Kotona haluamme ehdottomasti jatkaa hyviä otteita, emmekä lähde tähänkään otteluun peruuttelemaan.

Su 20.09. KTP – SJK
-Edellisessä kotiottelussa SJK:ta vastaan olimme hallitsevampia. Löysimme aseet, miten pelata SJK:ta vastaan ja olisihan niistä paikoista pitänyt ratkaista ottelu. SJK:lla on kaikki paineet ottelussa, sillä he haluavat pysyä mitalikannassa.

Ke 23.09. HIFK – KTP
-HIFK on sarjan parhaita kotijoukkueita, sillä tässä vaiheessa joukkue ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua kotikentällään. Joukkue on hyvin rakennettu, eikä se pelaa pelkkää vastahyökkäysjalkapalloa. HIFK saa vahvan tuen kotiyleisöltään, mutta toivottavasti myös KTP-fanit löytävät paikan päälle sankoin joukoin.

Su 27.09. KTP – HJK
-Alla on kaksi todella tasaista matsia HJK:ta vastaan, mutta molemmat ratkesivat aivan loppuhetkillä. Toisessa ottelussa meillä oli omat saumamme jopa voittomaalin tekemiseen. HJK saa varmasti rivistönsä kasaan tähän otteluun mennessä ja on yhä suurin mestarisuosikki.

Su 04.10. KTP – HIFK
-Jälleen erikoinen juttu otteluohjelman laatijalta, kun kohtaamme HIFK:n uudestaan näin lyhyen ajan sisällä. Meidän pitää kuitata edellinen kotitappiomme HIFK:ta vastaan. Uskon, että tämä ottelu on meille todella tärkeä ja niitä otteluita, jotka pitää ehdottomasti voittaa.

Su 18.10. VPS – KTP
-Varmasti se perinteinen kuuden pisteen ottelu, sillä VPS on tällä hetkellä päävastustajamme. Tiedämme tarkalleen millainen vastustaja on kyseessä ja tästä ottelusta oli varmasti luvassa perinteinen syksyn taisteluottelu, jossa ei tyylipisteitä jaeta. Henkinen ja fyysinen vahvuus ratkaisee paljon tässä ottelussa.

Su 25.10. KTP – Ilves
-Toivottavasti saamme päättää kautemme hymyssäsuin tämän ottelun jälkeen. Ilves kuuluu niihin vastustajiin, jotka meidän pitää voittaa.

Ristilä on tyytyväinen loppukauden ohjelmaan, sillä kauden tärkeimpien pelien aikaan matkustaminen jää aika vähille. Kolmesta vierasottelusta yksi pelataan Helsingissä ja yksi Lahdessa sekä vain Vaasan reissu on pidemmän matkustamisen takana.

-Saamme valmistautua otteluihin huolella ja kotietu on meille huomattavan tärkeä asia. Uskon, että olemme päässeet viime aikoina hyvään tulokselliseen kuntoon kotikentällä ja siitä on pidettävä kiinni.

Ankkurin toimitus

Päivitys: Vierasotteluista vain yksi pelataan Helsingissä.