lauantai 19. syyskuuta 2015

Ennakko: Jumboksi valahtanut KTP kaipaa pisteitä

Kun VPS voitti torstaina rästiottelunsa, valahti KTP sarjataulukon viimeiseksi. Molemmat raitapaitajoukkueet ovat samoissa pisteissä, mutta vaasalaisilla on KTP:tä parempi maalisuhde ja -ero.

KTP:n kausi jatkuu sunnuntaina kotiottelulla Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. SJK on vielä mukana mestaruustaistossa, joten pohjanmaalaiset janoavat pisteitä Kotkan vierailultaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja Kotkassa päädyttiin maalittomaan tasapeliin ja Seinäjoella kotijoukkue piti pisteet kotonaan viime hetken 1-0-voitollaan. SJK sai pelata tuossa ottelussa lähes tunnin miesylivoimalla.

Kahdessa aiemmassa ottelussa SJK:ta vastaan KTP on näyttänyt kykynsä pelata sarjan kärkiporukoihin lukeutuvaa joukkuetta vastaan. Nöyryyttävän RoPSille kärsityn tappion jälkeen joukkueen on kaivettava esille jälleen se asenne- ja taistelutahto, jolla pisteiden raapiminen olisi mahdollista.

RoPSia vastaan KTP:n murheenkryyninä oli keskikenttäpelaajien hitaus, joten todennäköistä, että sille sektorille tulee kokoonpanomuutoksia. Perjantaisissa KTP:n harjoituksissa oli mukana kaikki pelaajat, joten tällä hetkellä joukkueessa ei ole loukkaantumisia. Olisikin suotavaa, että keskikentän pohjalle saataisiin Shane McFaul taistelemaan irtopalloista ja laidalle saataisiin Sasha Anttilainen tuomaan nopeutta ja suoraviivaisuutta.

KTP:n ja SJK:n ottelu käynnistyy jo kello 16, joten Arto Tolsa -areenalle kannattaa raahautua
normaalia aikaisemmin.

Ankkurin toimitus