torstai 16. huhtikuuta 2015

Ennakko: KTP:n kotikausi alkaa evakossa

KTP:n ensimmäinen liigaottelu kotiyleisön edessä pelataan ensi sunnuntaina Anjalankosken jalkapallostadionilla Kuopion Palloseuraa vastaan. KTP:n riveistä löytyy yksi kuopiolaisseuran kasvatti, joka ei kiellä etteikö vanhan seuran kohtaamisesta saisi ylimääräistä latausta.

-Olisihan se kiva onnistua maalinteossa KuPSia vastaan. Kyllähän se aina tuo erityisen asetelman otteluun, kun pelaa tuttua seuraa vastaan, KTP:n hyökkääjä Samuli Kaivonurmi sanoo.

Kaivonurmelle kuluva kausi on Kotkassa jo neljäs. Hän kertoo odottaneensa pelaamista savolaisjoukkuetta vastaan. Mikäli Kaivonurmi onnistuisi maalinteossa Palloseuraa vastaan, irtoaisiko tuuletus?

-En ole kovin innokas tuuletuksia tekemään, koska olen yleensä niin puhki maalin syntymisen jälkeen, Kaivonurmi hymähtää.

Kaivonurmi syötti KTP:n liiga-avauksessa Lahtea vastaan kotkalaisten ainoan maalin. Hyökkääjä kertoo, että joukkueen sisällä kotiavausta odotetaan mielenkiinnolla.

-Niin, kotikauden avaaminen tapahtuu vieraissa. Asetelmiahan näissä kauden ensimmäisissä otteluissa vielä haetaan. Uskon, että hyvästä kentästä on apua meille, mutta kaikissa pelillisissä nyansseissa on vielä sisäistämistä. Toivottavasti pelaajamme saavat toimitettua hyvin palloa hyökkääjille, Kaivonurmi tuumaa.

KTP-KuPS. Jalkapalloliigaa sunnuntaina 19.4. kello 16 Anjalankosken jalkapallostadionilla.

Ankkurin toimitus